Rellum
HOMEOVER ONS DIENSTENNIEUWS WET- EN REGELGEVING

NL

EN

bg

Salarisadministratie

Bij Rellum and Partners bieden wij assistentie bij het uitvoeren van de salarisadministratie. U kunt hierbij denken aan het opmaken van de maandelijkse bruto tot netto salarisberekeningen (inclusief salarisslips) en het opstellen en indienen van de aangiften loonbelasting en premie AOV.

Voordat wij met uw salarisadminstratie aan de slag gaan, kunnen wij een scan van de huidige salarisadministratie maken, waarbij wij nagaan in hoeverre uw bedrijf voldoet aan de wettelijke voorschriften en in hoeverre uw bedrijf reeds gebruikmaakt van alle faciliteiten die de wet u biedt.

Met de scan van uw salarisadministratie kunt u laten onderzoeken of u als werkgever risico’s loopt bij het uitvoeren van de verplichtingen op het gebied van de loonbelasting, sociale voorzieningen en arbeidsrecht in het kader van uw salarisadministratie. Dit is van groot belang, immers een salarisadministratie die niet conform geldende wet- en regelgeving plaatsvindt, kan reden zijn voor de Belastingdienst om over te gaan tot bijvoorbeeld het opleggen van naheffingsaanslagen.

Contact info

Dr. J.F. Nassylaan 65 boven
Paramaribo-Suriname

+597 422 877

info@rellumandpartners.com

FIN#: 2000005691

Wij zijn lid van

sfb logo

Rellum and Partners 2023

Design and development by Namidi NV